Tot ce știm până acum despre sezonul 7 al serialului Orange is The New Black

Sezonul cu numarul 7 al serialului Orange is The New Black va fi totodata si ultimul. Ocazia perfecta pentru a ne lua rams bun de la detinutele de la Litchefield pe care le-am urmarit cu atata interes in ultimii ani. Si tu numeri zilele pana la difuzarea sezonului cu numarul 7 al serialului? Pentru a te face sa mai ai putina rabdare iata tot ce trebuie sa stii despre urmatorul si ultimul sezon al serialului.

Scenariul sezonului cu numarul 7. Finalul sezonului 6 al serialului Orange is The New Black ne-a rezervat un lot de surprize placute si neplacute. Piper – dupa o casatorie cu Alex – isi regaseste libertatea. Lorna a nascut prematur, Taystee a fost condamnata pe nedrept pentru uciderea lui Piscatella si cele doua surori infernale Carol si Barbara s-au ucis una pe alta in timp ce blocul C si blocul D au ales in sfarsit sa ingroape securea razboiului in timpul unei partide de kickball. Chiar daca pentru moment exista putine informatii cu privire la acest nou sezon al serialului, producatorii au afirmat deja faptul ca Piper, chiar daca a iesit din inchisoare, va fi prezenta in acest ultim sezon. Ocazia perfecta pentru noi de a o descoperi in afara Litchefield si speram sa o vedem pregatindu-si viitorul alaturi de Alex, dupa gratii pentru inca trei ani lungi.

Sezonul 7 va fi in egala masura ocazia perfecta pentru a vedea cum relatiile dintre blocul C si blocul D evolueaza, acum ca Barbara si Carol nu mai sunt aici pentru a face probleme. In absenta celor doua matroane de la Litchefield, cartile vor fi redistribuite si noi lideri vor avea ocazia sa preia controlul. Badisson si Daddy, fostele maini drepte ale lui Carol si Barbara vor putea sa se demarce de Red care avea obiceiul sa controleze totul.

Speram ca situatia lui Taystee, condamnata pe nedrept pentru uciderea gardianului Piscatella sa se clarifice. Sezonul cu numarul 7 va fi in egala masura si ultimul sezon al serialului. Ceea ce inseamna ca vor exista o multime de surprize in ceea ce priveste personajele principale.

Lasă un răspuns