The Secret: Dare to Dream, o dramă romantică cu Katie Holmes și Josh Lucas

Adaugat recent in catalogul Netflix, The Secret: Dare to Dream este o drama romantica realizata de catre Andy Tennant si inspirata din cartea The Secret apartinand lui Rhonda Byrne.

Miranda Wells este o tanara vaduva care isi creste singura cei trei copii si care face ce poate pentru a-si acoperi numeroasele datorii accumulate de-a lungul vremii. Atunci cand uraganul Hazel se abate pe coastele din Louisiana si pe acoperisul sau, Bray, un barbat fermecator si misterios vine sa ii aduca un plic dar, in cele din urma, decide sa ramana si sa ajute familia greu incercata si sa repare pagubele. Incetul cu incetul, legaturile se construiesc intre Bray, Miranda si copii si speranta unei vieti mai bune reapare in sanul familiei.

Cartea din care este inspirat acest film lauda meritele gandirii pozitive pentru implinirea si dezvoltarea personala si constituie tema principala a acestui lung-metraj. Personajul tau favorit va deveni fara indoiala Bray. Acesta din urma aplica cu sfintenie aceasta doctrina (dintr-un motiv pe care il vom descoperi putin mai tarziu in film).

In acest film totul este destul de previzibil, clisee numeroase si mai degraba irealiste: bunul samaritean care se ataseaza de familie si isi ia angajamentul ca va face tot ce ii sta in putere sa ajute familia sa isi revina, inevitabila poveste de iubire care se leaga intre cei doi protagonisti, malefica soacra insuportabila si un happy end bineinteles.

Insa totul este frumos. Suspansul este intretinut intr-un mod savant de catre prezenta lui Bray si mai ales de continutul plicului pe care a venit sa i-l dea lui Miranda. Duo-ul Holmes/Lucas este stralucit si Holmes intepreteaza excelent rolul acestei mame curajoase. Alaturi de ea, Josh Lucas este in egala masura perfect in rolul personajului misterios si plin de sentimente frumoase.

Pe scurt, The Secret: Dare to Dream este un film de dragoste destul de clasic cu doi protagonsiti simpatici dar care va va placea cu siguranta.

Lasă un răspuns