Știi care sunt beneficiile fructului kiwi galben?

De trei ori mai bogat in vitamina C fata de portocala, fructul kiwi galben are un gust mai putin acid si mai exotic fata de verisorul sau verde. In plus, este cel mai bun aliat pentru circulatia ta sanguina.

Care sunt deci principalele sale beneficii?

Este cardioprotector. Adica daca vei manca 2-3 kiwi galbene in fiecare zi, timp de o luna, vei reusi sa diminuezi agregarea plachetara si nivelul de gliceride, doi factori care sunt asociati maladiilor cardiovasculare.

Poate intari venele si vasele de sange. Vitaminele E si C prezente in kiwi sunt cele care pot favoriza circulatia sanguina si nu care impiedica formarea de calculi sau de cheaguri.

Frictul kiwi galben este cel care poate favoriza cicatrizarea. Un studiu efectuat pe sobolani a ajuns la concluzia ca fructul kiwi galben poate favoriza cicatrizarea plagilor mai bine decat o crema antimicrobiana traditionala.

Fructul kiwi galben are un efect antioxidant. Kiwi este un fruct care permite celulelor sa reziste mai bine in fata imbatranirii. Aceasta putere antioxidanta se datoreaza, pe langa bogatia sa in vitamina C si prezentei compusilor fenolici cu proprietati antioxidante.

Poate incetini osteoporoza. Foarte alcalinizant si bogat in minerale, fructul kiwi permite corpului sa nu apeleze la rezervele sale de minerale din oase si poate incetini astfel aparitia osteoporozei.

Sursa de fibre si de vitamina C, fructul kiwi galben este cea mai buna idee pentru a lupta contra luarii in greutate. Poate limita in acelasi timp starile de oboseala si poate ameliora tranzitul.

Este deci cel mai bun aliat pentru un regim alimentar sau atunci cand ai grija de sanatatea ta. Este dulce si suculent deci iti va putea satisface papilele gustative. Contine potasiu si fibre, fiind deci usor de digerat si hranitor.

Este un bun carburant pentru activitatile care necesita o concentrare importanta. Carburantul corpului este zaharul. Dar trebuie sa consumi zaharurile benefice precum fructoza, zaharul care este prezent in mod natural in fructe. Fructul kiwi galben are un indice glicemic scazut si o buna capacitate de a retine apa, care duc la o refuzare mai lenta a zaharului in sange. Vei avea deci energia de care ai nevoie pentru intreaga zi.

Lasă un răspuns