Sony Xperia 1: data lansării, preț și alte zvonuri

Xperia 1, fostul XZ4, va fi oficializat pe data de 25 februarie insa caracteristicile tehnice ale acestui nou telefon de la Sony au scapat putin mai devreme pe Internet. Iata tot ce stim despre Sony Xperia 1.

Imaginile cu Xperia 1, fostul XZ4, au ajuns online. Cu cateva zile inainte de lansare, Twitter a explodat cu poze si cu informatii despre noul telefon precum si cu numeroase zvonuri neasteptate. In cele din urma se pare ca Sony a decis sa isi numeasca noul telefon Xperia 1, nu XZ4 cum toata lumea credea . Noua gama, care cuprinde in egala masura Xperia 10, 10 Plus si Xperia L3 a ajuns si ea pe Internet mult mai devreme, in mod neoficial, pe un site indian.

Sony a fost criticat multa vreme pentru lipsa sa de inovatie in termeni de caracteristici tehnice si design de la lansarea lui XZ2 curbat. De atunci, Sony a incercat sa vina pe piata cu ceva nou, cum am putut vedea la lansarea lui XZ3, la sase luni dupa XZ2.

Cand va fi lansat Sony Xperia 1? Constructorul a confirmat faptul ca va tine o conferinta de presa in timpul MWC de la Barcelona, Xperia 1 urmand sa fie dezvaluit pe data de 25 februarie.

Cat va costa? Sony ne-a obsinuit cu faptul ca practica preturi competitive, drept urmare ar fi surprinzator ca acest lucru sa se schimbe brusc. La lansare, in octombrie 2018, Xperia XZ3 era vandut la 799 de euro, marca nu ar trebui sa depaseasca acest pret pentru noul model.

Design si caracteristici tehnice
Iata cateva specificatii ale telefonului Xperia 1:
– ecran OLED de 6,5 inch cu rezolutie 4K;
– Gorilla Glass 6 in fata si in spate;
– Trei camere de 12 MP in spate;
– Camera de 8MP pentru selfie;
– Qualcomm Snapdragon 855;
– 6GB RAM si 128 GB de stocare, extensibila pana la 512 GB;
– 4G dual-sim;
– baterie de 3300 mAh;
– Android 9 Pie;

Sony incearca cu Xperia 1 sa se alinieze concurentilor Huawe si LG. Sa speram ca va reusi sa fie la inaltime.

Lasă un răspuns