Sezonul 2 de la „Killing Eve” se anunță electrizant!

Anul trecut, actrita si producatoarea Phoebe Waller- Bridge lansa o mica bomba in lumea serialelor, cu Killing Eve. Un thriller psihologic cu un accent foarte femininst, care redefinea toate codurile genului, adaugand si un strop de umor negru.

Asteptand aparitia celui de-al doilea sezon, anuntat pentru 7 aprilie, s-a dezvaluit deja un trailer electrizant, captivant si foarte excitant in acelasi timp. Sezonul intai s-a incheiat cu o Villanelle ranita si o Eve mai confuza ca niciodata in ceea ce priveste sentimentele sale fata de criminala.

O vom regasi aici deci din nou, pe Eve Polanstri, sublima Sandra Oh, de la MI-5, care o ia pe urmele lui Villanelle, o criminala in serie foarte sadica si foarte greu de prins, jucata perfect de Jodie Comer. In primul sezon, cele doua au dezvoltat o relatie de-a drepul fascinanta, jocul de-a soarecele si pisica dintre anchetatoare si criminala, devenind la un moment dat o atractie obsesiva.

Dar acest joc de-a v-ati – ascunselea pare sa inceapa din nou, deoarece acest nou trailer ne lasa sa ne imaginam ca Villanelle se va lasa din nou prada impusiunilor sale violente. Intre sensibilitate, intriga si capacitatea de a dinamita stereotipurile genului, noul sezon al serialului Killing Eve promite sa fie singular si insolent.

Dupa gestul sau violent, Eve nu stie unde este Villanelle, unde a fugit, nici chiar daca mai este in viata. Dar este dificil sa credem ca cele doua femei nu se vor infrunta in noul sezon 2. Cum va reactiona Villanelle dupa tradarea lui Eve la care chiar nu se astepta? Vor reusi oare intr-o zi sa treaca peste principii pentru a explora straniile sentimente pe care le au una fata de alta?

Intriga va incepe exact la 30 de secunde dupa ce primul sezon s-a incheiat, cand Eve a injunghiat-o pe Villanelle in apartamentul sau din Paris. Oare a murit sau a reusit sa scape? Imaginile din al doilea sezon ne arata sa Villanelle este in viata si cu siguranta ca va fi gata in curand sa se razbune.

Va aparea in persaj o noua criminala iar Eve va trebui sa demonstreze ca nu este experta doar in Villanelle, ci in toate criminalele in general.

Lasă un răspuns