Plan Coeur, sezonul 2, continuarea confirmată de Netflix

Serialul Plan Coeur al carui prin sezon a reusit sa seduca toti adeptii comediilor romantice revine in forta. O veste care ii va bucura cu siguranta pe multi, Plan Coeur revine cu un al doilea sezon.

Un sezon 2 pentru Plan Coeur
Pe contul de Twitter oficial al plaformei Netflix, un clip video scurt cu ultimele imagini ale sezonului 1 vine sa confirme vestea cea buna. O continuare a filmului Plan Coeur, un sezon cu numarul 2 care va fi lansat in curand.

Elsa, Jules, Charlotte si Emilie se vor reintoarce pentru noi aventuri intr-un sezon cu numarul 2 pe care ni-l si imaginam deja mai mult decat interesant. Dupa un sezon cu numarul 1 plin de rasturnari de situatii oare ce ne rezerva acest nou sezon al serialului realizat de Noemie Saglio?

Chiar daca pentru moment au fost dezvaluite prea putine detalii, Marc Ruchmann a precizat in cadrul unei postari pe Instagram ca filmarile pentru acest nou sezon urmeaza sa debuteze in maxim o luna. Zita Hanrot (Elsa) a dat share la o poza cu echipa serialului Plan Coeur pentru a anunta sosirea acestui al doilea sezon.

Serialul Plan Coeur, lansat pe Netflix in decembrie 2018 a reusit sa cucereasca rapid inimile unui numar mare de abonati. Cu replici picante si intepatoare si o doza potrivita de umor si de iubire serialul francez a devenit rapid unul din cele mai populare de pe platforma de streaming Netflix, pe care nu trebuie sa il ratezi sub nicio forma.

In sezonul 1 am urmarit cu amuzament numeroasele probleme amoroase ale lui Elsa care nu reusea sub nicio forma sa isi uite fostul iubit. Pentru a o ajuta sa isi recapete increderea in sine, Charlotte si Emilie, doua din cele mai bune prietene ale sale decid sa apeleze la ajutorul unui escort-boy. Aceasta decizie declanseaza o serie de si mai multe probleme si se situatii neprevazute care nu fac decat sa sporeasca farmecul serialului. Va trebui sa mai avem putina rabdare pana sa putem urmari acest nou sezon, nu se cunoaste inca data difuzarii.

Lasă un răspuns