Deadly Illusions, un nou thriller sulfuros de pe Netflix

Kristina Davis, celebra Charlotte din Sex and the City revine cu un nou film pe Netflix, Deadly Illusions. Aici va interpreta o romanciera in pana de inspiratie, a carei viata este data peste cap de sosirea unei noi dadace, care o atrage la prima vedere, apoi o ingrijoreaza…

Dealdy Illusions, o dadaca venita din iad. Se pare ca un baby-sitter nu traieste doar momente calme sau linistite la cinema. Vin Diesel si Jonan Hill pot sa confirme asta. O meserie destul de riscanta pentru care trebuie sa ai un anumit profil.

In Deadly Illusions, Kristina Davis face si ea o teribila greseala si o alege pe Greer Grammer pentru a o ajuta in viata de zi cu zi. O scriitoare de succes, specializata mai ales in romanele politiste, cea care o intepreteaza pe Charlotte York in Sex and the City se trezeste in mijlocul unei intrigi mai sumbre pe care nu avea cum sa si-o imagineze vreodata, in ciuda milioanelor de exemplare pe care le-a vandut pana acum.

O victima a sindromului paginii albe, Mary va avea ochi doar pentru Grace care are la randul ei un contact foarte bun cu cei doi copii. Se simte insa din ce in ce mai atrasa de tanara femeie si incepe sa aiba cele mai ingrijoratoare viziuni. Inspiratie revine, dar romanciera incepe sa suspecteze ca Grace are o legatura cu sotul sau, Tom.

Synopsisul de la serial pare cunoscut si nu degeaba. Descoperind acest film, nostalgicii anilor /90 isi vor aminti cu siguranta de Color of the Night, unde Bruce Willis este un psihanalist tulburat de catre Jane March pe care o suspecteaza ca este implicata intr-o serie de crime.

Mary est oare victima halucinaltiilor sau a cruzimii unui baby-sitter care se preface ca este inoncenta? Suspansul este omniprezent.

Lasă un răspuns