Cele mai bune aplicații meteo gratuite

Te-ai cam saturat sa fii mereu suprins de ploaie sau de caldura? Cu selectia noastra a celor mai bune aplicatii meteo vei reusi sa gasesti cu usurinta previziunile meteo pe mai multe zile, sansele de precipitatii intr-o interfata care iti corespunde.

Yahoo Meteo, fotograful meteorologic. Yahoo a pierdut poate batalia in ceea ce priveste motoarele de cautare si serviciile sale nu mai sunt asa de cautate insa Yahoo Meteo este o aplicatie meteo inca populara. Aplicatia are un design extrem de bine conceput si gandit, reia poze superbe de pe web pentru a ilustra previziunile meteorologice din intreaga lume. Cu siguranta va fi pe placul tau daca alegi sa o instalezi pe smartphone-ul tau.

Carrot, aplicatia meteo amuzanta. Sansele de ploaie, vremea pe urmatoarele 10 zile si buletine meteo complete…iata ce iti ofera Carrot, o aplicatie meteo cu o interfata colorata si ludica care se animeaza in functie de vremea de afara si care iti ofera pe deasura si glume pentru a ilustra totul. Este simplu: este una din cele mai amuzante aplicatii meteo ale momentului.

Today Weather, cea mai estetica aplicatie meteo. Esti in cautarea unei aplicatii meteo simple dar de efect? Atunci Today Weather va fi cu siguranta pe placul tau. Cu interfata sa deosebit de curata, aplicatia iti ofera tot ce iti trebuie pentru a fi la curent cu starea vremii: previzuni, precipitatii, nivel de umiditate, vant, radar…ideala pentru minimalisti.

AccuWeather, cea mai precisa aplicatie. Popularitatea de care se bucura aplicatia AccuWeather este oferita de precizia sa. Previziunile meteo ale aplicatiei sunt promise exact in locatia in care te afli pentru buletine meteo extrem de precise. O precizie mereu utila pentru oricine isi dorese sa fie la curent cu starea vremii din regiunea sa.

WeatherBug, radarul. WeatherBug este poate una din cele mai eficiente aplicatii meteo si asta datorita radarului sau Doppler care permite vizionarea fenomenelor meteorologce intr-un timp real. Daca ai nevoie de date meteo precise atunci WeatherBug este aplicatia de care ai nevoie.

1Weather este o alta aplicatie meteo gratuita, pentru Android. Are in prezent peste 10 milioane de instalari si peste 500 000 de evaluari. Beneficiaza de o interfata minimalista, usor de inteles si simpla. Pune la dispozitie si o serie de widget-uri, unele destul de mari,ideale pentru tablete. Aplicatia prezinta toate informatiile necesare despre vreme si utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza un grafic cu evolutia temperaturii in timp.

Weather, una din cele mai buna aplicatii meteo pentru Android.  Are o interfata frumoasa si colorata, aceasta fiind prima caracteristica care iese in evidenta. Este usor de citit si are un aspect deosebit de placut. Utilizatorul are numeroase informatii cu privire la starea vremii precum prognoza meteo pentru urmatoarea zi, pentru urmatoarele 7 zile sau 10 zile, un grafic cu temperatura minima si maxima, umiditatea, directia si viteza vantului, presiunea atmosferica si ora la care rasare si apune soarele.

In mod automat, aplicatia pune la dispozotie informatii despre vremea din zona in care te afli sau daca vrei, poti afla starea vremii din orice alta parte a lumii.

Lasă un răspuns