Ce spune culoarea mașinii despre tine

Culoarea ta preferată spune foarte multe despre personalitatea ta. Deții o mașină? Dacă da, ce culoare are? Această informație simplă poate oferi o mulțime de detalii cu privire la personalitatea și caracterul tău. Te-am făcut curios?

Neagră
Îți place să deții controlul în orice situație. Elegant și sofisticat, ai o pasiune pentru obiectele de lux. Mesajul pe care dorești să-l transmiți celorlalți este opulent și sofisticat. Negrul este o nuanță des întâlnită la caroseria mașinilor, ceea ce înseamnă că majoritatea persoanelor din lume sunt sofisticate. Așa o fi?

Albă
Onest, perfecționist, deschis și inteligent, iei mașina ca atare: un simplu mijloc de transport care te duce unde ai nevoie și când ai nevoie. Mașina ta este funcțională și acesta este cel mai important lucru pentru tine. Conform specialiștilor, proprietarul unei mașini de culoare albă are o perspectivă pozitivă asupra lumii exterioare.

Gri sau argintie
Matur, sociabil, nu poți trăi fără mașină. Mergi cu mașina până și la magazinul de la colțul blocului. Ai ales această culoare de caroserie pentru eleganța sa și pentru faptul că nu se murdărește atât de repede precum albul de exemplu. Planifici totul în cele mai mici detalii iar mașina este reflectul dorinței tale de a planifica totul. Datorită mașinii tale de culoare gri transmiți încredere, stil și superioritate.

Roșie
Pasional, aventuros și vesel, îți place viața, distracția, viteza și popularitatea. Mașina ta – mai mult decât un simplu mijloc de transport – reprezintă simbolul libertății tale, a independenței tale.

Galbenă sau portocalie
Vesel, econom și extrem de optimist, vezi mereu latura pozitivă a lucrurilor. Natura ta deschisă și călduroasă se poate observa și în alegera culorii mașinii personale. În interiorul mașinii tale trebuie să se afle neapărat două-trei obiecte fetiș pe care pe porți peste tot cu tine.

Albastră
Simpatic, empatic, călduros și zen, nu lași greutățile să te abată. Ești o fire puternică, mașina ta este funcțională și ești extrem de răbdător la volan. În general, albastrul este o culoare ce seduce femeile.

Verde
Verdele închis dezvăluie un caracter puternic și independent, preocupat de părerea celorlalți în permanență. Mașina ta atrage toate privirile? Cu atât mai bine! Nu este o culoare pe placul cunoștințelor tale? Ghinion pentru ei!

Lasă un răspuns