13 Reasons Why – cine a ucis?

Teaserul sezonului 3 al serialului 13 Reasons Why care urmeaza sa fie difuzat incepand cu data de 23 august pe Netflix dezvaluie moartea socanta a unuia din persoanele principale. Insa cine l-a ucis? Internautii au deja cateva raspunsuri posibile la aceasta intrebare. Descopera cele mai populare teorii de pe web in cele ce urmeaza.

Nimeni nu se astepta la acest lucru! In timp ce se zvonea ca sezonul 3 al serialului 13 Reasons Why va fi difuzat abia in octombrie, Netflix a surprins pe toata lumea cu anuntul ca acesta va fi difuzat incepand cu 23 august. Insa o surpriza ascunde o alta – in acest teaser fanii afla ca Bryce (Justin Prentice) urmeaza sa fie ucis. Politia va ancheta aceasta crima in sezonul 3 si toata lumea este suspecta.

Cum va fi ucis Bryce? Pentru ca si fanii sa aiba sa aiba posibilitatea sa conduca aceasta ancheta, Netflix a creat site-ul WhoKilledBryce.com. in care se pot pune in pielea fiecarui personaj in parte si sa raspunda la intrebarile puse de seriful Standall. In urma acestor intrebari aflam ca Bryce a fost ucis in timpul balului de absolvire, un bal organizat la sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie in institutiile scolare americane. Unii internauti explica pe retelele sociale si pe Reddit ca moartea lui Bryce a avut loc in apropiere de un pod (sau poate o fi cazut de pe pod ?).

Cine l-a ucis pe Bryce? Atunci, cine l-a ucis pe Bryce? Mai multe ipoteze sunt evocate de Reddit si Twitter. Iata care sunt cele mai populare.

Mama lui Hannah. Hannah nu va mai fi prezenta in sezonul 3 al serialului insa, doamna Baker, interpretata de catre Kate Walsh va fi prezenta. Pentru internauti aceasta este una din principalele suspecte deoarece si-a dorit din prima clipa moartea celui care i-a violat fiica.

Clay. Si Clay este un suspect probabil si numerosi sunt cei care il considera vionovat de moartea lui Bryce. De ce? Deoarece el pare cel mai perturbat in acest prim teaser care a aparut despre sezonul 3 al serialului.

Mama lui Bryce. O alta teorie interesanta si mai probabila – mama lui Bryce ar fi comis aceasta crima. Personajul introdus in sezonul 2 si interpretat de catre Brenda Strong pare sa fi vrut sa isi protejeze fiul insa a descoperit ca este adevarat ca el este cel care le-a violat pe cele doua fete. A descoperit cine era cu adevarat fiul sau. Drept urmare, ar avea un motiv sa il ucida.

O alta teorie care circula este aceea conform careia Bryce nu este mort…

Lasă un răspuns